SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Haga Haninge söker Barn- och ungdomsansvarig
Haga Haninge är idag en ren basketförening som har funnits i 40 år i kommunen. Vår bas är Brandbergshallen som ligger ca 2 mil sydöst om Stockholm C. Vi är idag ca 350st registrerade spelare i klubben men har ambitionen att växa till det dubbla.

Vi vill också i framtiden etablera oss med representationslag i de högre serierna för att vi ska kunna erbjuda våra egna talanger en bra utveckling i föreningen. Därför söker vi idag en Barn- och ungdomsansvarig som vill vara med oss på denna resa.


Huvudsakligt ansvar och arbetsuppgifter 
Som Barn- och ungdomsansvarig med fokus på nyrekrytering ansvarar du för vår verksamhet för våra yngre grupper. Tjänsten innebär mycket aktivitet ute i skolorna och i hallarna för att rekrytera spelare, coacher och engagerade föräldrar. 

Större delen av arbetstiden skall vara på golvet; träna grupper och utveckla våra ledare/föräldrar i verksamheten.

Du jobbar efter, och utvecklar, den röda tråden i föreningen.
I jobbet ingår att inför varje säsong ta fram en plan med mål och aktiviteter för ungdomsverksamheten. Vidare ansvarar du för uppstart av våra yngsta grupper och utbildning av coacher för våra grupper, stöd och dialog med våra coacher och lagföräldrar.

En viktig del för föreningen är att stötta våra coacher och få dem att trivas och utvecklas.


Kvalifikationer
Du bör vara en självgående och social person som gillar att leda och hjälpa andra. Du behöver vara driven, positiv och serviceinriktad och trivas att jobba med andra mot gemensamma mål. 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du har en positiv människosyn och god omdömesförmåga. En förutsättning för arbetet är att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har lätt att skapa relationer. Lätt att engagera andra personer. God samarbetsförmåga samt ett engagemang med driv ser vi som en positiv egenskap för uppdraget. 

Du har erfarenhet av föreningsarbete, helst inom basketverksamhet. Du är en föreningsmänniska ut i fingerspetsarna. 

Tjänsten är på 75% men till rätt person med bra idéer på hur vi kan utveckla verksamheten så är vi villiga att förhandla, även om tjänstens inriktning om man har ambitioner som sportansvarig. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och följer IDEAs kollektivavtal. Vår förhoppning är att du kan börja redan i augusti.


Din personlighet
Du gillar att leda barn och ungdomar.
Du älskar att vara i baskethallen.
Du har en skön personlighet som får alla att må bra i din omgivning.
Du har basket som ditt största intresse.

Skicka in din ansökan till KFUM Haga Haninge, Box 677, 136 26 Haninge eller via mejl kansli@hagahaninge.se så snart som möjligt. Vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi anser att vi har rätt person till jobbet.


Har du funderingar? Mejla eller ring till ordförande Jocke Stavegren, 070-699 23 31, joakim.stavegren@gmail.com alternativt styrelseledamot Christer Winther, 070-885 89 11, christerwinther@comhem.se.

 
Våra Sponsorer
Antidoping
Samarbetspartners