Välkomna till P07s hemsida
Laget består av ett glatt gäng killar som varje vecka tränar på måndagar klockan 17:30-19:00 i Båtsmansskolan och på torsdagar klockan 17:30-19:00 i Brandbergshallen. Är ni intresserade att vara med i vårat gäng, tveka inte att höra av dig. 
P07 spelar Mieleinen Basket 2017
2017-09-20 11:03
Till helgen är det åter dags för P07 att ta båten över till Finland för en ny turnering. Sist gick det ju väldigt bra då vi stod som slutsegrare i Lokoko’s inbjudningsturnering, denna gång lär det dock bli väldigt mycket tuffare.  

För det första har vi i år bytt klass, i Finland spelar man i dubbla åldersklasser och förra året tillhörde vi ”Micropojat” som då var 2007/2008 men till i år tillhör vi ”Minipojat” vilket i år är åldersklasserna 2006/2007 så i år kommer vi att få spela mot äldre. I söndags fick vi även reda på att vi kommer att spela matcherna på höga korgar. Detta har också med de dubbla åldersklasserna att göra, i Finland spelar tydligen 06:or på höga korgar och därför har arrangörerna valt att alla matcher ska spelas på hög höjd. Denna veckas träningar kommer nu att köras med höga korgar men det blir också något nytt.  

Hur som helst så kommer förhoppningsvis resan bli ett stort och lärorikt äventyr för de åtta spelarna som åker (Linus, Aleks, Malte, Rufus, Vilmer, Måns, William och Alfons), i år ska vi exempelvis även sova kvar en extra natt i Finland och spela turnering i två dagar.  
 
Vi ger oss av på till Åbo med kvällsbåten på fredag och kommer till 07:35 till Åbo där en buss hämtar upp oss. På lördagen har vi sedan två matcher, 13:00 mot Karhu Basket -06 och 19:00 mot BC Nokia. På söndagsmorgonen har vi sedan sista gruppspelsmatchen mot Feeniks Basket/Blue redan klockan 08:00. Efter det väntar slutspel/placeringsmatcher innan vi beger oss tillbaka hem. Båten går tillbaka från Åbo vid 21:00 på söndag kväll och vi kommer tillbaka till Stockholm på vid 06:30 måndag morgon.

Länk till turneringen: https://mieleinenbasket.torneopal.fi/ 
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Våra Sponsorer
Antidoping