SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bidrag och stöd

Stödmedlem

Du som förälder/familjemedlem kan bidra genom att samtidigt som du anmäler ditt barn, själv bli medlem i föreningen och på så sätt vara med och påverka. Att vara stödmedlem i föreningen kostar 100 kr per år.

 

Gåvokonto
Haga Haninge vill ge alla barn upp till 18 år som vill spela basket möjlighet att göra det oavsett ekonomiska förutsättningar. Med det som bakgrund har vi skapat ett gåvokonto för medlemmar eller blivande medlemmar som behöver ekonomiskt stöd. Mer information hittar du här.

 

Bidra - Hur kan vi hjälpas åt?

För att kunna genomföra matcher och andra arrangemang behöver laget hjälp av er föräldrar. 

Kring matcher och arrangemang behövs exempelvis:

 • Bemanning i cafeterian
 • Hembakat fikabröd.
 • Hallvärd
 • Från U13 ska sekretariatet bemannas (utbildning finns)

Information om vad man behöver hjälpa till med får man av lagföräldern i laget.

 

Utöver det finns det många sätt att bidra till att skapa varaktiga upplevelser och roliga sammankomster för barnen och ungdomarna.

Alla lag behöver ledare av olika slag. Exempel på uppgifter inom laget är lagledare (administrativt), tränare (praktiskt), kassör (ekonomiskt) och lagföräldrar (socialt).

 

Eventgrupp

Vi har tänkt sätta ihop en eventgrupp på ca 6 personer. På uppdrag från styrelsen ansvarar gruppen för planering och genomförande av våra återkommande event/aktiviteter, bl a:

 • Jul-/sommaravslutning
 • Lördagsöppet, ca 1 tillfälle varannan månad
 • Back To Court, början på januari

Tanken är inte att gruppen ska ta hand om allt, utan att ta hjälp av föräldrar, spelare och andra för att eventen ska kunna genomföras på bästa sätt.

Är du intresserad av att vara med hör av dig till styrelsen@hagahaninge.se

 

Sponsring

Har du ett eget företag eller arbetar på ett företag som gärna sponsrar idrottsföreningar hör gärna av dig till oss på styrelsen@hagahaninge.se

Som företag kan du även sponsra Haga Haninge via Sponsorhuset 

 

Sponsorhuset

För privatpersoner:

Du handlar som vanligt i någon av alla anslutna butiker. Allt du behöver göra är att gå via Sponsorhuset.se eller genom Sponsorhusets app. Du och Haga Haninge får automatiskt pengar tillbaka.

Haga Haninge Basket - Sponsorhuset

 

 

För företag:

Du kan nu ansluta dig och ditt företag till Sponsorhuset Företag. Det är helt kostnadsfritt för dig men det skulle kunna generera stora och viktiga intäkter för oss. Via Sponsorhuset kan du göra inköp från nätbutiker, boka hotell & hyrbilar och dessutom tanka företagsbilen hos Circle K, OKQ8 med flera. Alla dina köp kan alltså ge otroligt viktiga intäkter till Haga Haninge - Basket utan att det blir dyrare för dig och företaget.

Så här kommer du igång:

 1. Registrera dig och ditt företaget här helt kostnadsfritt:
  https://www.sponsorhuset.se/hagahaningebasket/bli-medlem/foretag
 2. När du ska handla på nätet eller boka hotell så går du alltid via Sponsorhuset Företag. Glöm inte aktivera Handla Smart på din dator så påminns du varje gång du besöker en butik som stöttar oss:
  https://www.sponsorhuset.se/hagahaningebasket/hs
 3. Varje gång du tankar din firmabil så går det upp till 45 öre / liter till Haga Haninge - Basket Läs mer om detta här:
  https://www.sponsorhuset.se/hagahaningebasket/landing/drivmedel

Stort tack för ditt stöd!

 

Uppdaterad 2024-03-08

 
Våra Sponsorer
Antidoping
Samarbetspartners