SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gruppsegrare i USM-omgång 1
2019-11-17 15:43
Omgång nr. 1 i USM är färdigspelad och våra två matcher slutade på allra bästa sätt. I fredags spelade vi mot Spånga och efter en mycket jämn och välspelad tillställning stod vi efter förlängning som slutsegrare. Tidigare idag stod gruppfavoriten Norrköping Dolphins för motståndet och även denna match blev intensiv och jämn hela vägen fram till slutsignalen. Slutsifforna skrevs till 63-59 i vår favör.

Tjejerna har gjort en fantastisk prestation och blir gruppsegrare. Med helgens resultat är vi direktkvalificerade till USM-omgång 3 som spelas i mars. USM-matcherna har spelats under lagnamnet HBBK Haga och är en del i samarbetet med Huddinge och Botkyrka. Ett stort grattis till tjejerna och ledarna!

Avslutningsvis vill vi tacka Spånga och Norrköping för två mycket jämna och välspelade matcher. Ett extra tack till all er som på olika sätt har varit behjälpliga med att genomföra arrangemanget (sekretariat, speaker, cafe).

Nyhetsarkiv
En bra helg!2019-09-22 23:38
En historisk dag 2019-09-21 20:23
 
Våra Sponsorer
Antidoping
Samarbetspartners