SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningsförsäljning

 

Haga Haninge är en ideell förening som värnar om att alla som vill ska få spela basket. Vi har valt att göra denna typ av gemensam försäljning 2 gånger per år för att stärka föreningen och dess lag ekonomiskt.

Pengarna som försäljning genererar går bland annat till hallhyra, domararvoden, coachutbildningar, och jul- och sommaravslutningar. Vi vill gärna kunna behålla träningsavgifterna på en nivå där vi kan erbjuda så många som möjligt chansen att träna och spela basket på sin fritid.

Utöver basket uppskattar barnen möjligheten att göra andra roliga aktiviteter tillsammans med sina lagkamrater. Även här önskar vi att så många som möjligt kan delta. 

Därför har vi som förening beslutat att ha återkommande försäljningar för att ge alla barn lika förutsättningar att medverka oavsett ekonomiska förhållanden.

 

Hälften av vinsten från försäljningarna går till det egna laget och hälften går till föreningen.

Försäljningens administration sköts av styrelsen och kansliet.

Man har valmöjligheten att köpa ut sig ifall man känner att man inte vill eller har möjlighet att sälja. Vad omgångens utköp kommer kosta meddelas inför varje försäljnings start.

Vi kommer löpande lägga ut den information ni behöver för pågående försäljning på just denna plats.

 

Uppdaterad 2023-12-27

Egna försäljningar

Lagen kan vid sidan av de gemensamma föreningsförsäljningarna ha egna för att få in ännu mer pengar till lagkassan. 

Kolla då alltid med styrelsen när nästa gemensamma försäljning äger rum och vad som är tänkt att säljas så att det inte blir samma.

 

Tips på sajter som har försäljningar

Kakservice

* Delikatesskungen

* Tulpankungen

* Bingolotter

* Sorunda korvlådor

* Pappersprinsen

* Ravelli

* Newbody

 

Andra sätt att tjäna pengar till laget är genom att nattvandra eller städa Sverige. Vid nattvandring så kontaktar man kansli@hagahaninge.se och städa Sverige kan man läsa om här.

 

Uppdaterad 2024-01-18

 
Våra Sponsorer
Antidoping
Samarbetspartners