SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Haga Haninge
Haga Haninge är idag en ren basketförening som har funnits i 40 år i kommunen. Vår bas är Brandbergshallen som ligger ca 2 mil söder om Stockholm C. Vi är idag ca 350 registrerade spelare i klubben men har ambitionen att växa till det dubbla.
Information inför årsstämman september 2021
2021-04-30 09:03

Årsstämman närmar sig med stormsteg. Valberedningen gör sig klara för att sätta ihop en styrelse som är beredd att göra allt i sin väg för att få föreningen att växa. Vill du ha mer information kontaktar du valberedningen på valberedningen@hagahaninge.se

Information från styrelsen!
2021-04-27 18:06

Styrelsen har haft totalt åtta styrelsemöten sedan oktober 2020. Det är ett stort antal frågor som ska behandlas och därför har vi behövt prioritera och strukturera mötena så att vi hinner med så mycket som möjligt.

 

Styrelsens arbete har naturligtvis präglats i stor mån av pandemin och att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer samtidigt som vi måste ha koll på Stockholms Basketförbunds regler. Vi vill särskilt tacka för ert tålamod i dessa prövande tider och vi får verkligen hoppas att vi möter en ljusare höst avseende pandemin så att vi kan vara igång relativt normalt snart igen, vi längtar ju efter basketen, kompisarna och att hänga i hallen!

 

Ett axplock på aktuella frågor som vi behandlar nu är coachkontrakt, möte med Haninges fritids- och idrottnämnd, lag för våra äldre killar i klubben, sommarläger m.m

 

Styrelsen vill också lyfta fram valberedningens arbete som verkligen har satt igång. De arbetar hårt och effektivt med att skapa bra information kring vad vi i styrelsen arbetar med och söka nya personer som skulle vilja bli delaktiga i styrelsearbetet, bra jobbat!

 

Sedan har vi ju vårt kansli som arbetar stenhårt med många olika frågor och uppdrag, tänk bara att vi har ett eget gym i Brandbergshallen, så kul!  Mujgan tillsammans med många andra arbetar förfullt i flera andra frågor som kommer att göra mycket för vår klubb framöver.

 

 

Vi hörs snart igen! //Styrelsen

 

Hejja HagaHaninge!

Gratis mattehjälp
2021-04-27 16:57
Nu får Haga Haninge gratis mattehjälp från Allakando läxhjälp

Nu kan du som medlem få gratis tillgång till Allakando läxhjälp digitala matteverktyg, (ordinarie pris 1995 kr). Plattformen är en onlinekurs som ger dig mattehjälp inför de kommande slutproven i matematik 1-3. Syftet är att du ska lära dig så mycket som möjligt på kort tid och därmed höja ditt betyg! Verktyget har hjälpt tusentals gymnasieelever runt om i Sverige att nå toppresultat! Det fungerar lite som en privatlärare i matematik online! 

Läxhjälp i form av en komplett onlinekurs i mattehjälp

Verktyget är en digital plattform som är personligt utformad efter din egen målsättning. Kursen startar med att du fyller i det betyg du siktar på, allt från E-A! Kursen tar sedan fram anpassade uppgifter som ger dig bästa möjliga förutsättningar att nå ditt betyg på väldigt kort tid! 

 

Till varje uppgift får du lösningar och utförliga förklaringar som hjälper dig att utvecklas inom matematiken. Under tiden som du räknar och löser dina uppgifter visar Allakandos betygsprognos vilket betyg du ligger på just nu och vad du bör fokusera på för att nå ditt eget målbetyg. 

 

Onlinekursen ger dig även tillgång till pedagogiska videos som ger dig en komplett genomgång och repetition av mattekursens alla delar. För att du ska bäst förberedd inför slutproven i matematik kan du välja att testa kursens verklighetstrogna provsimulation. Här får du chans att testa hur det är att räkna uppgifter under tidspress, precis som ett riktigt matteprov!

 

Allt detta och mycket mer får du tillgång till gratis som medlem på Haga Haninge! 

Kom igång med läxhjälp från Allakando

Om du är intresserad av att läsa mer om Allakandos populära onlinekurs kan du klicka här. Du får tillgång till vårt exklusiva erbjudande genom att klicka på denna länk. Börja med att fylla i vilken kurs du behöver mattehjälp med, därefter fyller du i vår unika kod som du får per mail. Nu kan du ta dig an onlinekursen som hjälper dig att höja ditt betyg på väldigt kort tid! Lycka till!

Styrelsemöte
2021-04-16 11:00

Vi kommer framöver lägga upp datum för kommande styrelsemöten samt diverse information som ni kan ta del av. 

Har ni frågor och funderingar som berör föreningens verksamhet så kan ni mejla styrelsen@hagahaninge.se

 

Nästa möte : 12 maj

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen

 

Enkelt sätt att sponsra föreningen
2021-03-05 12:14

Spelar du på Svenska Spel? - Ett extra klick kan vara värt mycket!
Här kommer ett sätt hur du kan ge upp till 3% av alla dina spel till Haga Haninge - Basket, utöver din eventuella koppling via Gräsroten. Lär dig att alltid gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Genom att du klickar dig vidare därifrån går det automatiskt 3% till Haga Haninge - Basket för alla dina spel! Använd denna länk eller klicka dig vidare via Sponsorhusets App. Glöm inte att spela lagom: https://www.sponsorhuset.se/hagahaningebasket/butik/svenskaspel

Nyheter från våra lag
Flickor 08 (U13), 01/04 21:26 
Flickor 07 (U14), 01/02 19:43 
Pojkar 06 (U15), 18/11 13:42 
Flickor 08 (U13), 29/10 16:50 
Pojkar 06 (U15), 29/10 16:19 
Flickor 08 (U13), 25/10 14:48 
 
Våra Sponsorer
Antidoping
Samarbetspartners