SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Haga Haninge
Haga Haninge är idag en ren basketförening som har funnits i 40 år i kommunen. Vår bas är Brandbergshallen som ligger ca 2 mil söder om Stockholm C. Vi är idag ca 350 registrerade spelare i klubben men har ambitionen att växa till det dubbla.
Haga Haninge arrangerar USM omgång 1 för HU19
2021-11-25 15:08

Fredag 26/11
18:00 Åkersberga Basket - Haga Haninge

 

Lördag 27/11    
10:00 KFUM Sundsvall Basket - Högsbo Basket

15:00 Haga Haninge - Högsbo Basket
17:00 Åkersberga Basket - KFUM Sundsvall Basket

Söndag 28/11
10:00 KFUM Sundsvall Basket - Haga Haninge
12:00 Högsbo Basket - Åkersberga Basket

 

Alla matcher kommer att sända på SolidSport:

https://solidsport.com/hagahaninge-hu19

Återhållsamhet, pandemi
2021-11-04 21:33

Vi märker att spridningen av covid-19 bland våra spelare ökar. Glöm inte att det råder fortfarande en pandemi. Samma handhygien och varsamhet gäller fortfarande. Många må vara vaccinerade men spridningen är ändå ett faktum. Var och en ska vara uppmärksam på symtom på covid-19, alltifrån små subtila till mer uttalade symtom. Den som misstänker att den har covid-19 ska stanna hemma och undvila kontakt med andra, men framförallt testa sig.

 

Vi har i Sverige ännu inte kommit igång med vaccineringen av barn och ungdomar. Således skall dessa testas för covid-19 vid symtom eller om någon annan i familjen misstänks ha smittats.

 

De som är vaccinerade behöver ta reda på om de tillhör en grupp som rekommenderas testning trots vaccination.

 

Sepehr Zanjani

Ordförande

(Läkare)

Dokument & rapporter inför årsmöte 2021/2022
2021-09-13 21:34

Hej,

Välkomna till Haga Haninge årsmöte 2021/2022!

 

Årsmöte för Haga Haninge kommer hållas måndag den 20/9 kl 18:30. 

Årsmötet hålls i Brandbergshallen.

 

Nedanstående länk finner ni följande dokument & rapporter:

  • Dagordning
  • Verksamhetsberättelse
  • Verksamhetsplan
  • Budget 2021/2022
  • Resultatrapport
  • Balansrapport
  • Revisionsberättelse

http://www.hagahaninge.se/dokument/?ID=192919

 

Välkomna!

 

Hälsningar,

Styrelsen

Se den digitala träffen med styrelsen och valberedningen
2021-05-23 21:49

Nu finns inspelningen från dagens träff med styrelsen och valberedningen på vår YouTube kanal! 

Under träffen får ni få träffa 2 medlemmar i valberedningen och 2 medlemmar från styrelsen. Vi kommer berätta lite mer om vad vi gör i föreningen men även lite om hur NI kan engagera er i Haga Haninge. 

Styrelsen kommer svara på frågor från medlemmarna och berätta mer om deras arbete under året. 

Vi i valberedningen kommer berätta lite mer om vårt arbete, vad det innebär att sitta i en styrelse och hur DU kan gör för att engagera dig i föreningen. 

 

Känner du att du har många bra idéer om hur vi kan förbättra föreningen, brinner du för basket eller vill du engagera dig för ditt barn? Vi söker både dig som är spelare, tränare, förälder eller kanske släkting till någon i föreningen. Du ska gärna ha idéer om hur vi kan förbättra föreningen, du behöver vara driven i ditt styrelsearbete och kunna lägga ner den tid som krävs. 

Är du intresserad av att engagera dig eller nyfiken på att få reda på mer om vad uppdraget som styrelse eller valberedning innebär? Maila oss på valberedningen@hagahaninge.se!  

 

Länk till filmen: https://youtu.be/Yj85BI50HO8

 

/Valberedningen och styrelsen

Gratis mattehjälp
2021-04-27 16:57
Nu får Haga Haninge gratis mattehjälp från Allakando läxhjälp

Nu kan du som medlem få gratis tillgång till Allakando läxhjälp digitala matteverktyg, (ordinarie pris 1995 kr). Plattformen är en onlinekurs som ger dig mattehjälp inför de kommande slutproven i matematik 1-3. Syftet är att du ska lära dig så mycket som möjligt på kort tid och därmed höja ditt betyg! Verktyget har hjälpt tusentals gymnasieelever runt om i Sverige att nå toppresultat! Det fungerar lite som en privatlärare i matematik online! 

Läxhjälp i form av en komplett onlinekurs i mattehjälp

Verktyget är en digital plattform som är personligt utformad efter din egen målsättning. Kursen startar med att du fyller i det betyg du siktar på, allt från E-A! Kursen tar sedan fram anpassade uppgifter som ger dig bästa möjliga förutsättningar att nå ditt betyg på väldigt kort tid! 

 

Till varje uppgift får du lösningar och utförliga förklaringar som hjälper dig att utvecklas inom matematiken. Under tiden som du räknar och löser dina uppgifter visar Allakandos betygsprognos vilket betyg du ligger på just nu och vad du bör fokusera på för att nå ditt eget målbetyg. 

 

Onlinekursen ger dig även tillgång till pedagogiska videos som ger dig en komplett genomgång och repetition av mattekursens alla delar. För att du ska bäst förberedd inför slutproven i matematik kan du välja att testa kursens verklighetstrogna provsimulation. Här får du chans att testa hur det är att räkna uppgifter under tidspress, precis som ett riktigt matteprov!

 

Allt detta och mycket mer får du tillgång till gratis som medlem på Haga Haninge! 

Kom igång med läxhjälp från Allakando

Om du är intresserad av att läsa mer om Allakandos populära onlinekurs kan du klicka här. Du får tillgång till vårt exklusiva erbjudande genom att klicka på denna länk. Börja med att fylla i vilken kurs du behöver mattehjälp med, därefter fyller du i vår unika kod som du får per mail. Nu kan du ta dig an onlinekursen som hjälper dig att höja ditt betyg på väldigt kort tid! Lycka till!

Nyheter från våra lag
Pojkar 06 (U16), 26/10 14:55 
Parabasket, 05/10 16:11 
Pojkar 08 (U14), 28/09 14:16 
Flickor 10 (U12), 07/09 22:27 
Dam Div 3, 07/09 22:04 
 
Våra Sponsorer
Antidoping
Samarbetspartners