SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Haga Haninge

Haga Haninge är idag en ren basketförening som har funnits i 40 år i kommunen. Vår bas är Brandbergshallen som ligger ca 2 mil söder om Stockholm C. Vi är idag ca 500 registrerade spelare i klubben men har ambitionen att växa till det dubbla.

Julavslutningen
2022-11-29 10:40

Idag kommer alla lag få en kallese till julavslutningen. Information kommer stå i kallelsen.

Vänligen svara på kallelsen oavsett om ni tänker komma eller om ni tänker utebli.

 

Kvällen kommer indelas i tre grupper, EBC, EB och seriespel. Detta gör vi bara för att vi inte får vara för många i hallen pga brandsäkerhetskrav. Vi kommer köra likadan tävlingar och lekar under hela kvällen men med olika svårighetsgrader. Cafeterian kommer vara öppen och vi tar endast emot swish.

 

Vi ser framemot att få umgås med er alla under kvällen

 

Styrelsen

Styrelsen söker två personer till valberedningen
2022-11-28 14:39

På Haga Haninges årsstämma i augusti ska en ny styrelse utses. Det är valberedningens uppgift att samla kandidater och presentera dessa inför årsstämman. Valberedningen arbetar på uppdrag av föreningens medlemmar för att säkerhetsställa att föreningen har en fungerande styrelse.

 

Robert Aspfors är valberedningens sammankallande men vi behöver fylla upp två platser till. Är du en person som gillar att träffa nya männsiskor, prata och få människor att engagera sig, då är du rätt person. 

Är du intresserad så mejla styrelsen@hagahaninge.se för mer information.

 

Styrelsen

Ny sportchef i Haga Haninge
2022-10-26 11:44

Magnus Wihlborg – så heter Haga Haninges nye sportchef. Magnus har arbetat med basket i princip hela sitt liv; som elitspelare/proffs, som coach på alla nivåer och som utvecklingsansvarig.

 

”Vi kom i kontakt med Magnus iom vår interna ”Coach-Clinic” där Magnus var kursledare. Vi diskuterade och förklarade vart Haga Haninge var på väg, vilken förening vi vill vara och hur vi skulle kunna samarbeta. Genom detta lyckades vi hitta en roll som sportchef som passade både föreningen och Magnus perfekt” , berättar Sepehr Zanjani Verksamhetsansvarig i Haga Haninge.

 

”Jag kände redan från första samtalet att det andades ny och positiv luft inom Haga Haninge. Det är en ära att få det här uppdraget, och få förtroendet från en så välskött klubb och förening som Haga. Jag kan knappt vänta med att få sätta igång på riktigt”, säger Magnus.

 

Jobbet som ny sportchef för Haga startar i nästa vecka. Som förening är vi stolta och glada att knyta till oss en så pass erfaren och rutinerad basketprofil.

Vi önskar Magnus varmt välkommen till Haga Haninge-familjen!

Påminnelse om föräldrautbildning 31/10
2022-10-25 17:02

Vi vill påminna er om att sista dagen att anmäla sig till föräldrautbildnigen är nu på fredag och vi har platser kvar för de som är intresserade.

 

Styrelsen

Föräldrautbildning
2022-10-20 16:22

Är du den föräldern som inte kan mycket om basket eller om våran förening men vill lära dig, då ska du läsa detta lite extra noggrant.

 

Den 31/10 mellan 18-21 kommer vi ordna en kväll för er föräldrar som vi vill kalla föräldrautbildning.

Vi ska under denna kväll ägna oss att:

  • Lära er lite om basketregler
  • Ha rundvisning i Brandbergshallen
  • Visa våra förråd och vad som finns i dessa
  • Gå igenom cafeterian och visa hur allt sköts i den
  • Gå igenom sekretariatsrummet
  • Vad är matchledare
  • Föreningens policy
  • Skotttävling, dribblingsövning och lekar
  • Fika och trevligt umgänge

Endast 25 personer kommer få denna möjlighet för denna gång och om efterfrågan är stort så kommer vi ordna flera tillfällen.

Om du är intresserad så skickar ett mejl till kansli@hagahaninge.se och anmäl dig.

Sista datum för att anmäla sig är 28/10

 

Styrelsen

Nyheter från våra lag
FP15 Vendelsö (U8), 25/08 08:51 
Flickor 10 (U13), 23/08 18:12 
Pojkar 08 (U15), 22/08 18:00 
Pojkar 08 (U15), 22/08 12:52 
Parabasket, 17/12 15:58 
Pojkar 06 (U17), 26/10 14:55 
 
Våra Sponsorer
Antidoping
Samarbetspartners