SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Haga Haninge

Haga Haninge är idag en ren basketförening som har funnits i 40 år i kommunen. Vår bas är Brandbergshallen som ligger ca 2 mil söder om Stockholm C. Vi är idag ca 500 registrerade spelare i klubben men har ambitionen att växa till det dubbla.

Julhandla hos Basketshop
2022-12-02 13:56

Snart är det äntligen jul igen och i år bjuder Basketshop.se in till rea redan innan jul.

 

En självklar julklapp är givetvis något ur klubbens kollektion, men tänk på att beställa redan nu då leveranstiden är ca 3 veckor

Haga Haninge klubbshophttps://www.basketshop.se/klubbshopar/haga-haninge

 

Via länkarna nedan hittar ni mängder av uppskattade julklappar:

 

Prissänkta kläder: https://www.basketshop.se/rea-klader

 

Prissänkta skor: https://www.basketshop.se/basketskor/rea-basketskorskor

 

Basketbollar & minikorgar: https://www.basketshop.se/basketbollar

 

NBA-kläder jr: https://www.basketshop.se/basketklader/nba-1?instock=true&pti_varumarke=Nike

Julavslutningen
2022-11-29 10:40

Idag kommer alla lag få en kallese till julavslutningen. Information kommer stå i kallelsen.

Vänligen svara på kallelsen oavsett om ni tänker komma eller om ni tänker utebli.

 

Kvällen kommer indelas i tre grupper, EBC, EB och seriespel. Detta gör vi bara för att vi inte får vara för många i hallen pga brandsäkerhetskrav. Vi kommer köra likadan tävlingar och lekar under hela kvällen men med olika svårighetsgrader. Cafeterian kommer vara öppen och vi tar endast emot swish.

 

Vi ser framemot att få umgås med er alla under kvällen

 

Styrelsen

Styrelsen söker två personer till valberedningen
2022-11-28 14:39

På Haga Haninges årsstämma i augusti ska en ny styrelse utses. Det är valberedningens uppgift att samla kandidater och presentera dessa inför årsstämman. Valberedningen arbetar på uppdrag av föreningens medlemmar för att säkerhetsställa att föreningen har en fungerande styrelse.

 

Robert Aspfors är valberedningens sammankallande men vi behöver fylla upp två platser till. Är du en person som gillar att träffa nya männsiskor, prata och få människor att engagera sig, då är du rätt person. 

Är du intresserad så mejla styrelsen@hagahaninge.se för mer information.

 

Styrelsen

Ny sportchef i Haga Haninge
2022-10-26 11:44

Magnus Wihlborg – så heter Haga Haninges nye sportchef. Magnus har arbetat med basket i princip hela sitt liv; som elitspelare/proffs, som coach på alla nivåer och som utvecklingsansvarig.

 

”Vi kom i kontakt med Magnus iom vår interna ”Coach-Clinic” där Magnus var kursledare. Vi diskuterade och förklarade vart Haga Haninge var på väg, vilken förening vi vill vara och hur vi skulle kunna samarbeta. Genom detta lyckades vi hitta en roll som sportchef som passade både föreningen och Magnus perfekt” , berättar Sepehr Zanjani Verksamhetsansvarig i Haga Haninge.

 

”Jag kände redan från första samtalet att det andades ny och positiv luft inom Haga Haninge. Det är en ära att få det här uppdraget, och få förtroendet från en så välskött klubb och förening som Haga. Jag kan knappt vänta med att få sätta igång på riktigt”, säger Magnus.

 

Jobbet som ny sportchef för Haga startar i nästa vecka. Som förening är vi stolta och glada att knyta till oss en så pass erfaren och rutinerad basketprofil.

Vi önskar Magnus varmt välkommen till Haga Haninge-familjen!

Påminnelse om föräldrautbildning 31/10
2022-10-25 17:02

Vi vill påminna er om att sista dagen att anmäla sig till föräldrautbildnigen är nu på fredag och vi har platser kvar för de som är intresserade.

 

Styrelsen

Nyheter från våra lag
FP15 Vendelsö (U8), 25/08 08:51 
Flickor 10 (U13), 23/08 18:12 
Pojkar 08 (U15), 22/08 18:00 
Pojkar 08 (U15), 22/08 12:52 
Parabasket, 17/12 15:58 
Pojkar 06 (U17), 26/10 14:55 
 
Våra Sponsorer
Antidoping
Samarbetspartners